Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af kyndige og lokale fagfolk med praktisk erfaring indenfor gulve. Behøver dit plankegulv til en høvling? Så kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et plankegulv med bølger eller en ugørlig overflade? Er en høvling løsningen. Såfremt spartelmasse eller andre beskadigelser, kan høvling også være en alternativ.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Tæpperester eller fernis kan også være ting som gør, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom skævheder og bølger i trægulvet er en problem. Her vil det være nødvendigt afrette gulvfladen med den store gulvhøvl. Høvling bruges på gulve, hvor en gulvslibning ikke kan udføres, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester og tæpperester
 • Spartel
 • Hakker
 • Malet gulv
 • Fernis
 • Stærk lakering

Hvorfor en gulvafhøvling?

Afhøvling af gulve er et servicearbejde, hvor gulvfolkene bør være omhyggelige eller kyndig. Upræcis høvling kan give høvlemærker eller niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller strenge minimalkrav til gulvmanden, da den store høvlemaskine virkelig tager fat. Der afhøvles 2 – 4 mm. af gulvfladen, som også er nødvendigt ved meget ødelagte og beskadigede massive gulve. Vi har ekspertisen, kompetencen og ved lige nøjagtig hvad der skal gøres. At afhøvle et massive gulv kræver nænsomhed, og kan ikke laves som hjemmegjort gulvarbejde. Såfremt høvlingen ikke eksekveres rigtig, kan det blive bekosteligt at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv afhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at anvende os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og dag-til-dag udførelse.

Gulvafhøvling og afslibning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil gulvbrædderne fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes høvlingen med en afslibning, for at få den aller bedste overfladefinish før overfladebehandlingen iværksættes. Her kan gulvplankerne påføres sæbe, olie, voks, lud eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Den efterfølgende afslibning kan være en grovslibning, polering, let slibning, mellemslibning og en finslibning. Hos os får du grundig rådgivning om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. Ovenikøbet er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv reddes og gøres pænt?

Efter en gulvafhøvling, slibning og overfladebehandling, bliver de fleste plankegulve som nye påny. Du vil ikke kunne få øje på, at det massive trægulv har været mangelfuld. Gulve bør altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den absolut sidste mulighed. Ved vores gulvarbejde får vi en række relevante gulvspørgsmål, herunder:

 • Værktøj til høvling
 • Gulvafhøvling hvor lang tid?
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Gulvafslibning leje
 • Gulvafhøvling anbefaling københavn
 • Olie til gulvafhøvling
 • støvfri gulvafhøvling
 • Gulvafhøvling beregn pris

Her på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Såfremt du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvspecialist må altid fortælle dig, om en høvling er en nødvendighed. Såfremt dit gulv trænger, så ring eller skriv gerne og få afhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi for en vurdering af dit bræddegulv. Vi har altid billig høvling priser og kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske dit gamle og slidte gulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *