Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris og priser på gulvbearbejdning er indiskutabelt billigst her hos os. Få den aller bedste gulvafhøvling pris fra et reelt gulvfirma med ferme gulveksperter. Trænger gulvet i stuen, gangen eller hele huset til en kærlig hånd? Kan en slibning ikke fjerne misfarvninger, ridser og hakker i dit gulv?

Gulvafhøvling pris?

I så fald kan du have brug for høvling af dine gulve. For at kunne finde en god høvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvor og hvordan du skal lede og hvad du ønsker. I denne anvisning hjælper vi dig på vej til at nå de aller billigste priser på gulvafhøvling, samt til at kende processen. Vi ser nærmere på, hvad afhøvling er? Hvornår og hvorfor man høvler sit gulv? samt hvilke værktøjer og maskiner gulvspecialisten typisk benytter til din afhøvling.

Hvordan får man den bedste gulvafhøvling pris?

For at kunne finde frem til den bedste pris på gulvafhøvling bør du skaffe dig et tilbud fra os og andre gulvforetagener. Husk på, at du altid kan få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvafhøvling her hos os. Herudover giver vi altid gode råd og god vejledning uden at det koster ekstra. Herefter har du fået en rigtig god gulvrådgivning, og er sikker på veludført slibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på høvling af gulve er essentiel og betyder noget for os alle. For hvad koster gulvafhøvling egentlig?

Det er meget svær og næsten umuligt at give et klart svar på. Prisen betinges nemlig af utrolig talrige forskellige elementer såsom sted, deriblandt gulvafslibning, areal, gulvtype og gulvbehandling mv.

Gulvafhøvling og/eller afslibning?

De fleste firmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med gulvafslibning og en gulvbehandling. Forudsat du har mod, kan du få et gulvfirma til at udføre gulvafhøvlingen, hvorefter du selv kan foretage gulvslibningen. Dog vil du møde, at flere gulvmænd har en minimums pris, hvorfor mindre gulvarbejder er forholdsvis dyrere. Alligevel kan det betale sig at få lavet større gulvrenovering.

Hvorhenne findes en professionel og erfaren gulvspecialist og gulvfirma?

Du kan derfor med fordel påtænke at bestille en gulvsliber til at udføre både gulvafhøvling og gulvafslibning på samme tid, hvormed din valgmuligheder blandt gulvfirmaer bliver mange gange større. Her finder du et priseksempel på en afhøvling af et massive bræddegulv, som også indbefatter overfladebehandling og afslibning.

Eksempel på gulvafhøvling pris

Et bræddegulv på 30 m2
Fornyelse med gulvafhøvling af gulve uden behandling:
Pr. kvm kr. 93 medregnet moms

Et gulv på 30 kvm
Gulvafhøvling med 3 gange med lak som overfladebehandling:
Pris pr. kvadratmeter kr. 109 medregnet m.

Såfremt du har et større gulv, vil du med fordel kunne få klaret hele boligen med det samme. En række gulvslibere tilbyder også prisnedsættelse til pensionister og studerende. Vær derfor påpasselig når du håndplukker et gulvfirma til hjemmets gulv.

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en proces til gulvrenovering, hvor håndværkeren benytter en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvhøvlemaskine’, til at høvle de massive gulvbrædder ned inden slibningen. Afhøvling foregår almindeligvis i kraft af en gulvafhøvler, som ved hjælpe af små påsatte knive høvler trægulvet. Der fjernes høvlspåner når gulvafhøvleren går i dybden af gulvplankerne. Gulvafhøvling er en skidesvær opgave, der ikke kan laves som gør-det-selv beskæftigelse. Vi anbefaler derfor altid, at du benytter et professionelt gulvfirma til din gulvafhøvling – derefter kan du udføre gulvafslibningen selv.

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en nødvendighed inden selve afslibningen kan udføres. Her bruges afhøvling af dine trægulve når:

  • Der er gammel mørk fernisbehandling på det massive bræddegulv
  • Der er tæpperester på trægulvet
  • Der er grimme ridser og hakker i træet
  • Der er misfarvninger som følge af lyspåvirkning
  • Der er grimme niveauforskelle på gulvet

I mange af disse tilfælde vil det være nødvendigt at høvle træet ned, inden man kan afslibe det.

Afhøvling af trægulve?

En høvling går mere i dybden end en slibning, og derfor er det ikke alle typer gulve, der kan klare en sådan behandling. Hvis dit plankegulv har været afhøvlet en række gange før, kan det velsagtens ikke høvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Skriv eller ring gerne til os, såfremt du er usikker på om bræddegulvet kan tåle en høvling eller ej.

Hvilke redskaber benytter gulvsliberen til gulvafhøvling?

I langt de fleste tilfælde vil gulvsliberen benytte en stor gulvhøvlemaskine til at afhøvle dit pankegulv eller parket ned i dybden. Foruden gulvafhøvleren vil gulvsliberen som regel også medtage det nødvendige udstyr og maskiner til at klare en efterfølgende gulvslibning – det kan være almindeligt grej til fjernelse af søm, kantlister og lignende. Det kan også være en sliber, slibeolie, slibebånd samt lak, lud og olie til behandling o. lign.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Ifald du ønsker at leje gulvsliber og værktøjer, så kan dette lade sig gøre hos de fleste byggemarkeder og tæppeforretninger eller muligvis hos gulvsliberen.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *