Dørtrin

Dørtrin kaldes også dørtærskler, fodtrin, tærskler, fodspark og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele der findes. De påføres slid og spark i højere grad end trægulvet. Afslibning af dørtrin tilbydes af os, dit lokale gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

Såfremt du har gulve af træ, kan enhver gulvbearbejdning blive løst af os. Ganske vist er vores specialitet gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores ekspertiser og kompetencer virkelig skaber resultater. Ikke desto mindre spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afhøvling af gulve og store gulvrenoveringer. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få et godt og billigt udfald effekt med sikkerhed.

Bær din nye kone over dørtrinnet!

Det er skik og brug at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter giftemålet. Her bydes bruden velkommen i rummene for parrets fremtid umiddelbart efter vielsen.

Hvad forstås ved et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er for altid den værst antagelige og skaber en god del stød, slid og knubs. Det betyder, at materialet mange gange er af en hård træsort, som kan holde til den store udsathed og belastning. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så derfor er mange dørtrin lavet i egetræ og eg. For det meste vil boligens dørtrin få den samme overflade som de omliggende gulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig flot resultat.

Dørtærskel eller bundstykke?

Et dørtrin har flere benævnelser, der efterhånden anvendes tilfældigt. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavt trin forneden i en døråbning, der i længde og bredde svare til døren. Det dæmper støj og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig adskillelse af rummet, der kan være smart ved vedligeholdelse, pleje og rengøring.

Hvorfor fremstilles dørtrin i egetræ og eg?

Som nævnt, kommer dørtrin for en vild stor belastning. Dette gør dem modtagelige og vil fordre flittigere gulvslibning end parketgulve og en holdbar behandling. I i massevis arbejder lakeres trinnene selvom trægulvet får en anden efterbehandling som lud, sæbe, voks eller olie

Hvorfor runder dørtrin?

Brug og slid og flere års brug af dørtærskel i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket opleves ikke mindst ved bløde træsorter som lærk, gran og fyr der har været brugt i mange hundrede år. meget slidte dørtrin kan typisk slibes plane, men vi oplever normalt sager hvor en udskiftning og sanering er uundgåelig.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Fodspark, bundkarme, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I en del nye moderne boliger har trægulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, anvendes den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Herved opnås et særdeles slidstærkt trin med fin kvalitet.

Fagmand i høvling af dørtrin

Vi er experter i slibning af gulve, overfladebehandling samt afslibning af dørtrin, bordplader, køkkenbordplader, tærsklersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *